Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

DMSO gyógyszerészeti minőségű - 250 ml

3 munkanapon belül lesz raktáron
14 650 Ft 12 105 Ft ÁFA nélkül
DMSO gyógyszerészeti minőségű - 250 ml
DMSO gyógyszerészeti minőségű - 250 ml
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 14 650 Ft

DMSO gyógyszerészeti minőségű 99,9%. A dimetil-szulfoxid az európai szabvány szerint tanúsított. A DMSO cseppek vízzel, spray-vel, kenőccsel vagy krémmel hígíthatók alternatív természetes gyógyszerként és természetes kezelésként. A minőségi csepegtető kupak lehetővé teszi a folyadék pontos adagolását.

DMSO gyógyszerészeti minőségű 99,9%. A dimetil-szulfoxid az európai szabványnak megfelelően tanúsított (pharma. Qualität EU- Norm). Terápiásan 18,5 fok alatt kikristályosodik, és megszilárdul. A természetes vegyi anyag egy szerves oldószer, amelyet fából vonnak ki.

Természetes oldószer. A folyóiratok, tankönyvek és könyvek fenomenális tulajdonságokról számolnak be az egészségünkkel kapcsolatban. A DMSO cseppek vízzel, spray-vel, kenőccsel vagy krémmel hígíthatók alternatív természetes gyógymódként és természetes kezelésként.

A fénytől védett, borostyánszínű üvegben lévő DMSO hordozóként használható, és elősegíti a gyógyszer behatolását a gyulladáscsökkentő, antioxidáns, fájdalomcsillapító, értágító, sebgyógyító és antimikrobiális fájdalomcsillapítókban.

Dimetil-szulfoxid adagolása és alkalmazása. A minőségi csepegtető kupak lehetővé teszi a folyadék pontos adagolását. A bőrön való különféle felhasználáshoz egyszerűen vigye fel a testének kijelölt területére. Nagyon könnyen áthatol a bőrön. A természet gyógyító tudása és gyógyító ereje számos könyvben és kiadványban megtalálható.

A DMSO fák gyantájából származik, és többek között oldószerként ismert. Nagyon jó tulajdonságai és sokoldalú felhasználása miatt a terméket gyakran vízzel vagy más vizes oldatokkal hígítják. A szerves oldószert 250 ml-es, praktikus kiöntővel ellátott palackban szállítjuk. A barna üvegben a dimetil-szulfoxid fénytől védett, 99,9%-os tisztaságú. A DSMO hordozóként is használható a fájdalomcsillapítók vagy illóolajok hatóanyagainak fokozására.

Különösen az olyan könyvek révén, mint a DMSO-ról szóló, Dr. Hartmut P. A. Fischer által írt könyv, ez a közeg olyan jól ismert. Ezt a könyvet DMSO - A KÉZIKÖNYV / Útmutató a természetes gyógyítás rejtett / titkos tudásáról angolra fordította Mgr. Helena Cmurová. Érdekes tárgyi ismereteket, gyakorlati terápiás lehetőségeket és átfogó alkalmazási tapasztalatokat nyújt mindezek tekintetében.

Gyakori kérdések:

Mi a DMSO?

A DMSO egy egyedülálló bipoláris oldószer. Vízzel és zsírral egyaránt összekapcsolódik, így vízben és zsírban is oldódik. Ennek eredményeként az iparban oldószerként használják.

Hogyan lehet a DMSO-t vízzel hígítani?

Az aránytól függően a DMSO jól hígítható vízzel vagy más vízszerű reagensekkel, például magnéziumolajjal.

Hogyan hígíthatom a DMSO-t?

Az alkalmazástól függően számos könyv ad hasznos tanácsokat a DMSO más folyékony szerekkel való hígítására vonatkozóan.

Az üvegpalackban lévő cseppentő műanyagból készült?

Igen, a cseppentő is HDPE, amely egy speciális műanyag vegyület, amely alkalmas a DMSO oldószerhez.

A DMSO tartalom kikristályosodott, mit tudok vele kezdeni?

18,5 °C alatti hőmérsékleten a DMSO megszilárdul, azaz kristályokat képez. A feloldáshoz óvatosan melegítse fel az üveget. Ez nem hiba, hanem csupán a termék magas tisztaságát tükrözi.

Gyógyszerészeti minőségű DMSO cseppek

 • A WoldoHealth DMSO-t az Európai Gyógyszerkönyv (Ph. Eur) szerint 99,9%-os gyógyszerészeti tisztaság jellemzi.
 • A dimetil-szulfoxid természetes és szerves oldószer. Szándékosan adalékanyagok nélkül készítjük a tisztaság megőrzése érdekében.
 • A DSMO használható transzmitterként a fájdalom elleni krémek vagy illóolajok hatóanyagainak fokozására.
 • A műanyaggal érintkezve a DMSO képes feloldani a műanyagból a lágyítószereket, és azokat a szervezetbe juttatni. Kérjük, ne használjon DMSO-t műanyagokon.

További megjegyzések

18,5 °C alatti hőmérsékleten a DMSO megszilárdul, azaz kristályokat képez. A feloldáshoz óvatosan melegítse fel az üveget. Ez nem hiba, hanem csupán a termék magas tisztaságát tükrözi.

Light gun borostyánsárga üveg flakon HDPE cseppentővel

A WoldoHealth DMSO fényvédett borostyánszínű üvegben kerül forgalomba. Az oldószerhez egy kényelmes HDPE műanyag kifolyócső tartozik. A cseppek eredményeként az oldószer jól adagolható, és az alkalmazástól függően különböző arányban hígítható.

A 99,9%-os gyógyszerészeti tisztaság megfelel az Európai Gyógyszerkönyvnek (Ph. Eur). Az ipar a DMSO-t (dimetil-szulfoxid) már régóta használja oldószerként a hatása miatt.

DMSO kiváló minőségű külső csomagolásban

A praktikus üvegpalack és az adagoló megkönnyíti a használatát. A dimetil-szulfoxid egy fokhagymaszagú folyadék, amely sokféleképpen felhasználható. Ennek az oldószernek számos felhasználási módja van. Az orvostudomány területén a vegyi anyag a gyógyszerek hatóanyagaként szolgál.

Ha a DMSO kikristályosodik, tegye az üveget meleg vízbe, amíg folyékony nem lesz. Ne melegítse mikrohullámú sütőben, mert ez tönkreteszi a DMSO szerkezetét.

 • Térfogat: 250 ml
 • Gyártó: 22419 Hamburg, WoldoHealth by Woldoshop GmbH, Oehleckerring 9a- 11
 • Összetevők: Dimetil-szulfoxid DMSO 99,9%-os tisztasággal
 • Felhasználási tippek: vízzel való hígítás vagy kenőcs / gél formájában alkalmazott készítmények a bőr beteg vagy fájdalmas területeire. Természetes hatóanyag felhasználása: DMSO felhasználása
 • Származási ország: Németország
Súly (brutto) 458 g
Térfogata 250 ml
Származási ország Németország
A termék listázva van: Tisztítás, fertőtlenítés, védelem
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 12. 09.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 12. 09.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 12. 09.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk