AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Főtt mák töltés 1 kg

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 555 Ft 1 355 Ft ÁFA nélkül
  Főtt mák töltés 1 kg
  Főtt mák töltés 1 kg
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 555 Ft

  Főtt mákos töltelék pite, rétes és egyéb desszertek kitöltésére.

  Az édesipari zsákok kész kitöltése közvetlenül használatra kész. Az elkészített töltelékkel megtöltheti a süteményeket, réteget és egyéb desszerteket. A sűrű töltelék könnyen töltse ki a zsemlét és a túrós gombócokat, amelyek kiemelkednek a szilvalekvár mártással.

  1 kg-os csomagolás.

  Főtt mák töltelék. A felhasználásra kész mákos töltelék magas máktartalommal rendelkezik, ezért vízzel és zsemlemorzsaval "hígítható". Biztonsági zsákokban szállítva.

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  A termék listázva van: Töltelékek

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1498 kJ
  Energiaérték 357 kcal
  Teljes zsírtartalom 17.5 g
  - ebből telített zsírsavak 1.9 g
  Szénhidrátok 39.93 g
  - ebből cukok 36.02 g
  Fehérje 8 g
  Rost 4 g
  0.07 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék
  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk