Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kókuszdió töltelék pralinéhoz - 5 kg

Előnyös csomag
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Ár kis csomagban 31 000 Ft
Vásárlással spórolt 4 615 Ft (–15%)
26 385 Ft 22 940 Ft ÁFA nélkül
Kókuszdió töltelék pralinéhoz - 5 kg
Kókuszdió töltelék pralinéhoz - 5 kg
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 26 385 Ft

A belga praliné a csokoládé piacvezetője. Ha házi praliné-gyártóvá kíván válni és különféle töltelékekkel szeretne rendelkezni, kínálunk egy másik típusú fehér kókuszdió-ízesített tölteléket. Ha tovább akarja fejleszteni ezt a tölteléket, hozzáadhat egy kis finoman őrölt kókuszdiót, amikor feloldja, hogy száz százalékos élményt nyújtson. Születik a luxus termék. Az anyagot 5000 g gyomorcsomagolásban szállítják, hűvön tárolják és fénytől védettek, hőmérséklete 12-20 ° C. Az anyagot melegítsük, 30 ° C-ra melegítsük, és cukrászsütővel töltsük fel a praliné testét.

Összetevők: növényi török (pálma, napraforgó, repce) különböző arányban, cukor, sovány tejpor, tejcukor, E322 szója lecitin emulgeálószer, aromák

 

 

Súly (brutto) 5000 g
Nettó súly 5000 g
A termék listázva van: Töltelékek Akció Gasztrocsomagolás
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk