Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Mini likőrös üvegek süteményekhez és muffinokhoz

Rakráron van 2 darab Csütörtökön 12. 01. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 215 Ft 2 660 Ft ÁFA nélkül
Mini likőrös üvegek süteményekhez és muffinokhoz
Mini likőrös üvegek süteményekhez és muffinokhoz
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 3 215 Ft

Tizenkét darabos pipettakészlet üvegcsék alakjában.

A Wilton's mini üvegek kiválóan alkalmasak a muffinok likőrrel, borral vagy pezsgővel való megtöltésére. Díszítse finomságait alkohollal az üveg alakú pipetták segítségével. Helyezze őket a választott likőrbe, borba vagy üdítőitalba, nyomja össze és engedje el, hogy megtöltse azokat. A tölcsért összenyomva extra adag ízzel töltheti meg a pipettát. A műanyag desszert pipetták tökéletes befejező díszei a koktélok ihlette muffinoknak. Az Ön által választott alkohollal vagy ízesített itallal töltve szúrja bele a süteménybe vagy muffinba, és fogyasztás előtt egyszerűen nyomja össze, hogy a tartalom a sütemény tésztájába kerüljön. Jó étvágyat.

A csomag tartalma: 12 db

1 darab tartalma kb. 10 ml

 

 

Térfogata 10 ml
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Torta beszúrók
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk