Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Háromszögek - sütőformák

JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás
Ár kis csomagban 10 965 Ft
Vásárlással spórolt 2 735 Ft (–25%)
8 235 Ft 6 805 Ft ÁFA nélkül
Háromszögek - sütőformák
Háromszögek - sütőformák
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 8 235 Ft

Sütőforma ónlemezből, rögzített fenekű, háromszög alakú - itt három méretből áll, a következő méretekkel: 17,5x17,5x17,5, közepes 25x25x25 és nagy 33,5x33,5x33,5 cm, magassága mindig 7,5 cm. A felhasznált anyag miatt ez a termék nem mosható mosogatógépben, csak kézzel mossa le szappannal és vízzel, és törölje szárazra. Javasoljuk, hogy használjon Trennspray-t a sült sütemény permetezésére. Ár darabonként

 

Anyag Bádog
A termék listázva van: Torta forma ajjal
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk