Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kicsi legyező torta forma 21 cm

  Legyező torta forma

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 1 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 3 145 Ft
  AKCIÓ -18%
  2 570 Ft 2 125 Ft ÁFA nélkül

  Legyező torta forma

  Az űrlap különféle absztrakt vagy különleges dekorációkra alkalmas különböző alkalmakra. A gyerekeknek és felnőtteknek egy tortát adhat. Különbözően vágott gyümölcsöt helyezhetsz egy zselés tortára, öntsük a gyümölcsgélt vagy a csokoládét a tortára, bevonó anyaggal vagy krémmel. Baba sütemények számára vicces karaktereket, állatokat, mesebeli lények és más vidám díszeket helyezhet el. A süteményforma alját legjobban sütőpapírral fedjük le, vagy alaposan zsírozzuk, és durva liszttel öntjük. Töltsük fel a fagyasztott vagy felvert tésztát, amely a sütés után könnyen vágható és tejszínes. A krémeket gél vagy por színekkel festheti. Díszítő krémek helyett bevonóanyagokat használhat, amelyeken a színes bevonó- és modellező anyagokból figurák készültek vagy csokoládéból kiválók.

  Az öntőforma ónlemezből készül. Méret 21 cm.

  A termék listázva van: Torta forma ajjal

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 30.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 30.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 30.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk