Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kicsi legyező torta forma 21 cm

  Legyező torta forma

  Részletes termékleírás
  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 3 145 Ft
  AKCIÓ -16%
  2 630 Ft 2 170 Ft ÁFA nélkül
  Kicsi legyező torta forma 21 cm
  Kicsi legyező torta forma 21 cm
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 2 630 Ft 3 145 Ft -16%

  Legyező torta forma

  Az űrlap különféle absztrakt vagy különleges dekorációkra alkalmas különböző alkalmakra. A gyerekeknek és felnőtteknek egy tortát adhat. Különbözően vágott gyümölcsöt helyezhetsz egy zselés tortára, öntsük a gyümölcsgélt vagy a csokoládét a tortára, bevonó anyaggal vagy krémmel. Baba sütemények számára vicces karaktereket, állatokat, mesebeli lények és más vidám díszeket helyezhet el. A süteményforma alját legjobban sütőpapírral fedjük le, vagy alaposan zsírozzuk, és durva liszttel öntjük. Töltsük fel a fagyasztott vagy felvert tésztát, amely a sütés után könnyen vágható és tejszínes. A krémeket gél vagy por színekkel festheti. Díszítő krémek helyett bevonóanyagokat használhat, amelyeken a színes bevonó- és modellező anyagokból figurák készültek vagy csokoládéból kiválók.

  Az öntőforma ónlemezből készül. Méret 21 cm.

  A termék listázva van: Torta forma ajjal

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 21.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 21.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 21.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk