Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kisbaba torta forma 27 cm

  Torta forma kisbaba alakű

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 500 Ft 2 895 Ft ÁFA nélkül
  Kisbaba torta forma 27 cm
  Kisbaba torta forma 27 cm
  Dostupnost: Rakráron van 4 darab
  Ár: 3 500 Ft

  Torta forma kisbaba alakű

  Hozzon létre egy tortát, amely egy csecsemőt ábrázol egy csomagolásban. A torta forma alját legjobban sütőpapírral fedjük le, vagy alaposan zsírozzuk és durva liszttel öntjük. Töltsük fel a tésztával vagy felvert tésztával, amely a sütés után könnyen vágható és krémezhetó. A krémeket gél vagy laza színekkel festheti. A legjobb dolog egy bevont torta, amelyen egy modell alakítható ki, vagy modellbevonatból. A modellezett figura helyett egy műanyag babát használhat, amelyet édes csipkeből készült ehető tömegból Sweet Lace.


  Az öntőforma ónlemezből készül.
  Méret 27 cm

  Anyag Bádog
  A termék listázva van: Torta forma ajjal

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk