Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Sündisznó torta forma

Sündisznó torta forma.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Kedden 08. 16. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 635 Ft 3 830 Ft ÁFA nélkül
Sündisznó torta forma
Sündisznó torta forma
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 635 Ft

Sündisznó torta forma.

A sündisznó torta gyermekek és felnőttek is szeretik. A díszítéshez használhatja a tüskékre, levelekre és más motívumokra rögzített gyümölcsöket. A torta forma alját legjobban sütőpapírral fedjük le, vagy alaposan zsírozzuk, és durva liszttel öntjük. Töltsük fel a tésztával vagy felvert tésztával, amely a sütés után könnyen vágható és krémezhetó . A krémeket gél vagy laza színekkel festheti. Díszítő krémek helyett bevonóanyagokat használhat, amelyeken a színes bevonó- és modellező anyagokból készült csokoládé vagy a csokoládé kiváló.

Forma szélessége 350 mm.

Az öntőforma ónlemezből készül.

Anyag Bádog
A termék listázva van: Torta forma ajjal
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 08. 16.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 08. 16.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 08. 16.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk