AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Torta forma Kosár kicsi 30cm

  Torta forma Kosár kicsi 30cm

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 3 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 200 Ft 2 645 Ft ÁFA nélkül
  Torta forma Kosár kicsi 30cm
  Torta forma Kosár kicsi 30cm
  Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
  Ár: 3 200 Ft

  Torta forma Kosár kicsi 30cm

  A forma segítségével készítsen kosarak tele virágokkal, gyümölcsökkel vagy más elemekkel. Nem csak eredeti tortát ad a szeretteinek, hanem élvezheti a hétvégi sütést is. A legjobb, ha a sütemény alját sütőpapírral leragasztja, vagy alaposan megkenje az egész formát, és meghintje durva liszttel. Töltse meg könnyű vágott vagy felvert tésztával, amelyet sütés után tejszínnel krémesítsen. Díszítsük a tortát színes krémekkel, amelyek egy speciálisan vágott csővel nagymértékben utánozzák a szőtt kosár felületét. A tortát bevonóanyagokkal bevonhatja. Utánozza a kosarat úgy, hogy strukturált párnákba nyomja. Használjon folyékony és gélfestékeket a festéshez. Finom színű öntéshez használjon gyöngyházfényű port. Töltse meg a bevont tortát modellezett gyümölcsökkel vagy virágokkal

  A forma ónlemezből készül. Méret 30 cm.

  Súly (brutto) 430 g
  Nettó súly 430 g
  Anyag Bádog
  A termék listázva van: Torta forma ajjal

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk