Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

3 kerek készlet alsó perem nélkül

3 kerek készlet alsó perem nélkül

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 07. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
10 985 Ft 9 075 Ft ÁFA nélkül
3 kerek készlet alsó perem nélkül
3 kerek készlet alsó perem nélkül
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 10 985 Ft

3 kerek készlet alsó perem nélkül

A kerek forma sokféle ünnepi sütemény alapja. Rengeteg dekoráció van. Díszítheti a tortát krémekkel, gyümölcsökkel és zselatinnal, csokoládéval, hordágyakkal, a süteményre más sült formákat is elhelyezhet, amelyeket hordágyakkal borít és díszít. A bevont padlók összeszerelése után kap egy elegáns esküvői tortát, amelyre virágok, íjak, szalagok, gyöngyök és egyéb díszek kerülnek. Az egyes padlókat egy strukturált szőnyegbe sajtolt bevonattal lehet díszíteni.

Többszintű sütemények összeszerelésekor támassza alá a süteménytálcákat műanyag vagy bambusz tartórudakkal, és helyezze azokat a párnákra, amelyekre a támogatott tálca kerül.

A perem alkalmas a sütemények egyszerű előállítására, amelyből könnyedén kilökheti a felni, miután egy krémréteggel megtöltötte és beállította a sütemény sima széleihez.

Kenje meg a felni vajjal, meghintje durva liszttel és helyezze egy sütőpapírral bélelt lapos sütőtálcára. Távolítsa el a sütött szekrényt. Törölje le a mosott és szárított felületet zsírral, meghintje jegescukorral, vagy tegye le a forma kerületét egy díszes corpus lemezre, vagy töltse fel közvetlenül krémmel, díszítse gyümölcsökkel, öntse be a zselatint és hagyja megszilárdulni. Könnyen távolítsa el a felni csúsztatva felülről.

Torta forma - kör készlet
MÉRETEK: átmérő 11, 17 és 24 cm
ANYAG: rozsdamentes acél

 

Súly (brutto) 500 g
Anyag Fém
A termék listázva van: Torta formák - felnik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk