Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tortaforma kerek hajtogatott 24 cm

Felhatalmazott eladó
Rendszeres ár 6 035 Ft
5 385 Ft 4 450 Ft ÁFA nélkül
Tortaforma kerek hajtogatott 24 cm
Tortaforma kerek hajtogatott 24 cm
Elérhetőség: 4 darab úton van
Ár: 5 385 Ft 6 035 Ft -11%

Tortaforma piros és szürke hajtogatás.

A kerek forma számos alkalomra készült ünnepi torta alapanyaga. Rengeteg dekorációs lehetőség áll rendelkezésre. A tortát díszítheted krémekkel, gyümölcsökkel és zselatinnal, csokoládéval, nyújtófával, vagy más sütött formákat is ráültethetsz a torta tetejére, és azokat is díszítheted nyújtófával. Ha a bevont rétegek összeálltak, egy elegáns esküvői torta lesz, amelyre virágokat, szalagokat, masnikat, gyöngyöket és egyéb díszeket helyezhet. Az egyes szinteket a texturált hátlapba öntött fondánnal díszítheti. Többszintes torták összeállításakor a tortaszinteket műanyag vagy bambusz tartó pálcikákkal támassza meg, amelyeket a párnákba csíptet, amelyekre a támogatott szint kerül. Egy levehető peremmel ellátott tortaforma segít abban, hogy a kagylóhéjakat könnyedén megformázzuk anélkül, hogy a borításkor eltörnénk őket. A forma alkalmas a sütemények zselatinnal történő díszítésére is. A zselatint a süteményre öntjük, és a zselatinréteg éles széleket kap. A perem könnyen eltávolítható, miután megdermedt, és a torta formája sértetlen és sértetlen marad. Ugyanezt az elvet alkalmazza sajttorta és hasonló desszertek sütésekor.

A tortaformák csatokkal vannak ellátva a tészta könnyű kivehetősége érdekében. Használhatja édes sütemények, húsos finomságok, valamint különböző aszpikok és sütés nélküli desszertek készítéséhez.A tapadásmentes felület segít megakadályozni a tészta ragadását, a felületkezelésnek köszönhetően a tészta intenzívebben és egyenletesebben sül.

  • átmérő 24cm, magasság 6,5cm
  • szín: VÖRÖS/SZÜRKE
  • elektromos, forrólevegős és gázüzemű sütőkhöz alkalmas
  • szerkezetes alj, tapadásmentes felület az ételek odaragadásának megakadályozására
  • modern design
  • hőmérséklet max. 200°C
  • Ne használjon mikrohullámú sütőt vagy mosogatógépet

 

Súly (brutto) 270 g
Nettó súly 250 g
A termék listázva van: Torta formák - felnik Tapadásmentes felületű formák Akció
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 04. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 04. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 04. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk