Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta formák vánkos - készlet 3db

Ingyenes szállítás
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
21 145 Ft 17 475 Ft ÁFA nélkül
Torta formák vánkos -  készlet 3db
Torta formák vánkos - készlet 3db
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 21 145 Ft

Egy sor vánkos alakú torta formák.

A szett számos vánkos méretet tartalmaz, hogy bolyhos vánkosokat hozzon létre, amelyek nagyon népszerű torta stílusok, nem csak esküvőknél. Mindig két egyforma méretű részt kombináljon, alkalmazza a krémet, vigye fel a bevonóanyagot és fejezze be a részleteket.

 

A sütemények esetében a pálcikát vagy a csontokat használhatja a foltok és egyéb díszítő elemek létrehozásához. Minden emelet összeszerelése. Használja a támogatást, hogy a süteményeket sorban tartsa és megakadályozza, hogy ébredjenek fel. Díszítéssel díszítheti a tetejét. Az esküvőn az esküvői fotó az ifjú, esküvői gyűrű vagy galamb lesz. Sütés előtt sütjük meg alaposan a tortát vajjal vagy. ürítse ki a durva lisztet.

Torta formák - vánkos készlet. A készlet 3 db tartalmaz. Alumíniumból készült.

A termék listázva van: Torta formák
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk