Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Neon születésnapi gyertyák 24 db

Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
370 Ft 305 Ft ÁFA nélkül
Neon születésnapi gyertyák 24 db
Neon születésnapi gyertyák 24 db
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 370 Ft

Neon születésnapi gyertyák - összesen 24db állvány 12x.

 

Neon születésnapi gyertyák - összesen 24db állvány 12x.

Szűk születésnapi gyertyák díszítik a gyerekek és felnőttek süteményeit. Gyertyákat lehet csatolni a mellékelt állványokhoz vagy megragadni a süteményhez, a cupcakeshez vagy más desszertekhez. Hagyja az égetlen gyertyákat, hasznossak lehetnek, ha karácsonykor hajókat akar engedni.

Színek: piros, narancs, sárga, zöld.

 

Súly (brutto) 30 g
Nettó súly 30 g
A termék listázva van: Születésnapok, Torta gyertyák, születésnapi gyertyák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk