Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Bambusz oszlopok torták megerősítésére 30 cm, 12 db

1 815 Ft 1 500 Ft ÁFA nélkül
Bambusz oszlopok torták megerősítésére 30 cm, 12 db
Bambusz oszlopok torták megerősítésére 30 cm, 12 db
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 1 815 Ft

Bambusz oszlopok sütemények megerősítésére

A műanyag oszlopok stabilabbak, mint a bambuszoszlopok, így nagy tortaszintek alátámasztására is használhatja őket. Így a szintek nem fognak összeesni, és a torta ép marad. Biztosítson minden alátámasztott szinthez egy erős alapot, amelybe az oszlopok beleássák magukat.

A bambuszrudak segítenek az egymásra rakott tortaszintek megszilárdításában. Megakadályozzák, hogy az egyes szintek egymásba csússzanak. A kisebb szintek alátámasztásához használjon bambuszrudakat, a nagyobb szintek alátámasztásához viszont vastagabb, műanyag oszlopokat. Minden alátámasztott szinthez biztosítson egy erős alapot, amelybe az oszlopok bele tudnak mélyedni.

Bambuszoszlopok sütemények megerősítéséhez. Hossz 30 cm, átmérő 6 mm. 12 db a csomagban.

Anyag Bambusz
A termék listázva van: Torta oszlopok és elválosztók
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 20.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 20.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 12. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk