Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Oszlop - bambusz 12 darab

Rakráron van > 5 darab Szerdán 06. 26. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 565 Ft 2 120 Ft ÁFA nélkül
Oszlop - bambusz 12 darab
Oszlop - bambusz 12 darab
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 565 Ft

Bambusz oszlopok torta megerősítésére

A bambusz rudak segítik a megkötni a tortát. Megakadályozza az egyes padlók egymásba esését. Használjon bambusz rudakat, hogy támogassák a kisebb padlókat, támogassák a vastagabb műanyagból készült sütemények nagy padlóit. Minden egyes támogatott padlót szilárd támasztékkal kell ellátni, amelybe a csapok bekapcsolódhatnak.

Bambusz betétek alkalmasak többszintes sütemények megerősítésére. A készlet 12 darab posztot tartalmaz. Ollóval vagy késsel vágható a kívánt hosszúságra. Egy oszlop hossza kb. 30 cm.

 

Súly (brutto) 73 g
Nettó súly 70 g
Anyag Bambusz
A termék listázva van: Torta oszlopok és elválosztók
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk