Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tortaszökőkút "Szerelem" ezüst

Torta szökőkút "Szerelem" ezüst Pyrogiochi

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden 06. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 400 Ft 2 810 Ft ÁFA nélkül
Tortaszökőkút "Szerelem" ezüst
Tortaszökőkút "Szerelem" ezüst
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 3 400 Ft
Torta szökőkút "Szerelem" ezüst Pyrogiochi
Tortaszökőkút "Szerelem" Ezüst szerelem tortaszökőkút. Csak szúrd a szökőkút hegyével a tortába, és gyújtsd meg a felső peremét. A szökőkút izzó és szikrázó hatást kelt. A szökőkutak egyedi hangulatot teremtenek. A különböző felhasználási lehetőségek és minták teszik ezt a terméket minden ünnepség nagyszerű kiegészítőjévé. Egy gyermekzsúrhoz használhat közönséges szökőkutat Disney-témával. Ha még nagyobb örömet szeretne szerezni a gyerekeknek, akkor ezeket a szökőkutakat kiegészítheti egy gyertyákkal ellátott játszó szökőkúttal. Nagyobb ünneplők számára mindenképpen alkalmas egy születésnapi számmal ellátott szökőkút. További kiegészítőként használhat "lövöldöző konfettit" . További információkért és videós bemutatókért ezekről a termékekről látogasson el a www.vystrelovaci-konfety.cz Pirotechnika 1 kategóriába. Az égési idő 60 másodperc.
  • Szín: Silver Celebration
  • Gyártó: Ezüst Ünnepség
  • : Pyrogiochi
  • Motiv: Esküvő, Szív - Valentin-nap

   

Party témája Esküvő, Szív - Valentin-nap
Szín Ezüst
A termék listázva van: Torta Szökőkutak
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk