Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyermek jelmez - Fogoly 7-9 éves korig

Gyermek jelmez - Fogoly Gyermeked farsangra vagy bulira készül? Vidd el neki ezt az eredeti Fogoly jelmezt a Pénzrablás című tévésorozatból, amellyel biztosan ő lesz az est sztárja. Alkalmas…

Részletes termékleírás
Rakráron van 2 darab Csütörtökön 12. 08. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
10 065 Ft 8 320 Ft ÁFA nélkül
Gyermek jelmez - Fogoly 7-9 éves korig
Gyermek jelmez - Fogoly 7-9 éves korig
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 10 065 Ft
Gyermek jelmez - Fogoly Gyermeked farsangra vagy bulira készül? Vidd el neki ezt az eredeti Fogoly jelmezt a Pénzrablás című tévésorozatból, amellyel biztosan ő lesz az est sztárja. Alkalmas Halloween partira, farsangra vagy más alkalmakra. Használatát az Ön irányítására és fantáziájára bízzuk. Gyermek jelmez - Fogoly tartalmazza. Gyermek jelmez - Fogoly Gyermeked farsangra vagy bulira készül? Vidd el neki ezt az eredeti Fogoly jelmezt a Pénzrablás című tévésorozatból, amellyel biztosan ő lesz az est sztárja. Alkalmas Halloween partira, farsangra vagy más alkalmakra. Használatát az Ön irányítására és fantáziájára bízzuk. Gyermek jelmez - Fogoly tartalmazza.
A termék listázva van: Maszkok és jelmezek Ünnepségek és partik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 08.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 08.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 08.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Gyermek jelmez - Fogoly 7-9 éves korig

Gyermek jelmez - Fogoly 7-9…

21 250 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk