AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Görgő szív Silikomart

  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  9 845 Ft 8 135 Ft ÁFA nélkül
  Görgő szív Silikomart
  Görgő szív Silikomart
  Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
  Ár: 9 845 Ft

  Görgő marcipán vagy szív alakú minták modellezésére.

  Strukturált hengerrel szív alakú mintákat kap a bevonó vagy modellező anyagokon, amelyek lefedhetik a romantikus süteményeket és cupcakes. Ezt a mintát esküvői tortákhoz, valamint lány- és szerelmes süteményekhez használhatja. Először görgessen a lapot sima hengerrel, majd alkalmazza a hengert mintákkal. A hengerrel eredeti sütiket hozhat létre, amelyeket szeretteinek nemcsak a Valentin-napon adhat meg.

  Hossz: 400 mm. Átmérő: 42 mm.

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Valentin, Hengerek, nyújtók, Témák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk