Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Görgő szív Silikomart

Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
10 130 Ft 8 370 Ft ÁFA nélkül
Görgő szív Silikomart
Görgő szív Silikomart
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 10 130 Ft

Görgő marcipán vagy szív alakú minták modellezésére.

Strukturált hengerrel szív alakú mintákat kap a bevonó vagy modellező anyagokon, amelyek lefedhetik a romantikus süteményeket és cupcakes. Ezt a mintát esküvői tortákhoz, valamint lány- és szerelmes süteményekhez használhatja. Először görgessen a lapot sima hengerrel, majd alkalmazza a hengert mintákkal. A hengerrel eredeti sütiket hozhat létre, amelyeket szeretteinek nemcsak a Valentin-napon adhat meg.

Hossz: 400 mm. Átmérő: 42 mm.

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Valentin, Hengerek, nyújtók, Témák
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk