Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma - szív

Rakráron van 4 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 685 Ft 3 045 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma - szív
Szilikon forma - szív
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 3 685 Ft

Szilikon forma 15 szív

A forma alkalmas töltött csokoládé praliné készítésére. Öntsük a formát edzett sötét vagy fehér csokoládéba, és hagyjuk megszilárdulni. Töltse fel az elkészített tölteléket egy praliné zacskós tasakkal a széle alatt, öntsön rá egy edzett csokoládé rétegre. Távolítsa el a felesleges csokoládét, és hagyja megszilárdulni. A sima felületnek köszönhetően könnyen megdöntheti a pralinét. Töltse fel a szarvasgomba a legjobb ízesítésű csokoládé ganache-vel. Vékony töltelékkel töltve a praliné megsérülhet, ha öntik vagy kicsapják a formaból. A csokoládé praliné tovább díszíthető kontrasztos csokoládé színnel vagy porított gyöngyház színtel. Használhat bronz vagy más színes spray-kkel permetezett pralinákat is, amelyekkel díszítheti esküvői, valentin és lány süteményeket és desszerteket, vagy összerakhatja őket egy szekrénybe születésnapjára, ünnepnapjára, valentin napjára vagy bármilyen más alkalomra, mint kedves figyelmet. Két szív kombinálásával, amelyek között egy fából készült botot helyez be, szép édes nyalókát vagy botot hozunk létre, amelyet csokoládéval kefíthetünk, és kókuszdióba, diófélékbe, cukordekorációba és egyéb hintibe csomagolhatunk.

Meleg és hideg ételekhez is alkalmas.

A teljes forma mérete: 11x21cm.

Súly (brutto) 65 g
Party témája Esküvő, Szív - Valentin-nap
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák bonbonokra, Segítség a csokoládé való munkához, Tapadásmentes felületű formák, Valentin, Szilikon formák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk