AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma Szív

  0x
  12 130 Ft 10 025 Ft ÁFA nélkül
  Szilikon forma Szív
  Szilikon forma Szív
  Elérhetőség: 2 héten belül készleten
  Ár: 12 130 Ft

  Szilikon forma Szív

  A borító és a modellező anyagok szívét romantikus esküvői tortákkal, tortákkal és cupcakesokkal díszítheti a Valentin-napra, valamint a lányok és hölgyek születésnapi tortáit. A szív legjobban a bevont nadrágtartókra jellemző. Színezhető folyékony vagy gélfestékkel. A szívet gyöngyházpor formájában adják a szívnek. A legjobb, ha ehető ragasztóval vagy királyi mázzal rögzítjük a felületre. Ön is önti a formákat csokoládéval. Csokoládé díszítéssel díszítse a krémes és bevonatos süteményeket és cupcakes. Díszítheti őket különféle kekszekkel is, amelyek könnyen beilleszthetők megolvasztott csokoládéval, tojás öntettel vagy királyi mázzal.

  Szilikon forma a szívhez.

  Alkalmazás: Nyomja be erősen a modellező anyag szükséges részét az öntőformába. Hagyja az anyagot egy ideig beállni, majd óvatosan vegye le és húzza. Méret 29 x 32mm

  Party témája Esküvő, Szív - Valentin-nap
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Valentin, Szilikon formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk