Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ultravékony védőmaszk FFP2 - 3 db - cseh termék

A legtöbb eladott Előnyös csomag
Rakráron van > 5 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 165 Ft 965 Ft ÁFA nélkül
Ultravékony védőmaszk FFP2 - 3 db - cseh termék
Ultravékony védőmaszk FFP2 - 3 db - cseh termék
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 165 Ft

Három darab minőségi GOOD MASK márkájú cseh védőmaszk. Nem Ázsiából importált, Csehországban készült, cseh alapanyagokból.

FFP2 védőmaszk 2 aktív védőréteggel a cseh GOOD MASK gyártótól. Több mint 95%-os tanúsítvánnyal rendelkező cseh anyagokból készült. Fehér kivitelben kapható. Garantáltan minőségi. Csehországban előállítva. 3 db-os csomagolásban.

A világ legnépszerűbb védőmaszkja, garantált minőség 2 szűrőréteggel, ultravékony a könnyebb légzés érdekében. Ne hagyja magát megtéveszteni a különböző marketingfogásokkal, a több réteg nem jelent jobb védőmaszkot. Az aktív szűrés elleni védőréteg kivételével, amelyből a legtöbb hazai piacon kapható védőmaszkban csak egy található, a többi réteg nincs hatással a védelem hatékonyságára, és csak szükségtelenül csökkenti a légáteresztő képességet. A cseh GOOD MASK gyártó már megkezdte a gyártást, és sikeresen átesett a prágai Munkavédelmi Kutatóintézet rövidített eljárásában az EN 149+A1:2009 szabvány szerinti tanúsítási eljáráson.

A cseh GOOD MASK védőmaszk fő előnyei:

  • Eredményes védelmet nyújt a vírusok, baktériumok, por és cseppfertőzések ellen
  • Szigorú minőségellenőrzés mellett készül a csehországi gyártósoron cseh alapanyagokból
  • Szűrési hatékonyság az FFP 2 szabvány szerint, magasabb, mint 95%
  • 2 aktív szűrőréteget tartalmaz a kiváló védelem érdekében
  • Kibővített orrmerevítés - jobban zár és kényelmesebb viseletet biztosít
  • Az anyagok még az érzékeny bőr számára is kényelmesek
  • Tökéletesen illeszkedik az archoz
  • Maximálisan légáteresztő, és megkönnyíti a légzést

A védőmaszkok egyszeri használatra alkalmasak.

 

 

 

Szín Fehér
Származási ország Csehország
A termék listázva van: Védőmaszk
GOOD MASK

GOOD MASK je největším tuzemským producentem respirátorů FFP2 výhradně z českých materiálů, se sídlem i výrobou v Praze. Roušky a respirátory zůstanou vhodnou ochrannou našeho zdraví po dlouhou dobu, zejména v období zvýšeného výskytu chřipky. Koupí českých respirátorů GOOD MASK tak nejen podpoříte český projekt, ale zajistíte si i potřebnou ochranu za mimořádně výhodnou cenu.

Na stránkách Světa cukrářů najdete pouze část sortimentu GoodMask, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk