Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Cowboy sál, 53x53 cm 1 darab

Cowboy sál, 53x53 cm 1 db

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Cowboy sál, 53x53 cm 1 darab
Cowboy sál, 53x53 cm 1 darab
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 1 035 Ft
Cowboy sál, 53x53 cm 1 db
A cowboy-motívummal díszített menő sál mérete 53 x 53 cm. Ez a menő darab szenzációs kiegészítő minden cowboy számára a farsangi buliban! A sál kiváló minőségű pamutból készült.A sál színe piros vagy kék.*Az ár 1 darabra vonatkozik. Kérjük, írja meg a választását a rendelési megjegyzésben. Ha nem választja ki egyik változatot sem, akkor véletlenszerűen küldjük a készlet erejéig. Ha az Ön által kiválasztott változat/szín kifogyott a készletből, a lehető leghamarabb értesítjük Önt.

 

A termék listázva van: Vicces játékok, kiegészítők
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk