Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Speciális buborékkeverék 1 liter

Speciális buborékkeverék 1 liter

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
4 300 Ft 3 555 Ft ÁFA nélkül
Speciális buborékkeverék 1 liter
Speciális buborékkeverék 1 liter
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 4 300 Ft
Speciális buborékkeverék 1 liter Speciális buborékfúvó nagy buborékok készítéséhez - buborékfúvó óriásbuborékokhoz, amelyet Matěj Kodeš profi buborékfújó és világrekorder ajánlott. Végre egy buborékfúvó, amely működik, és amelyre számíthat. A MegaBubble az egyetlen buborékfújó a piacon, amellyel bárki játékos módon soha nem látott méretű buborékokat hozhat létre. Használati utasítás. Ne hígítsa a folyadékot. A speciálisan kialakított zsinórok a legalkalmasabbak a nagy buborékok létrehozására. Mártsa a zsinórt az oldatba, majd áztatás után emelje fel a tál fölé, és hagyja, hogy a felesleges folyadék lecsöpögjön. Hozzon létre buborékokat integetéssel, fújással vagy a szél segítségével. FIGYELMEZTETÉS Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Csak felnőtt felügyelete mellett használható.
A termék listázva van: Vicces játékok, kiegészítők
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 13.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 13.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 12. 13.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk