Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Világító szemüveg 1 db piros, zöld, kék, narancssárga, rózsaszín

Világító szemüveg 1 db piros, zöld, kék, narancssárga, rózsaszín

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
615 Ft 510 Ft ÁFA nélkül
Világító szemüveg 1 db piros, zöld, kék, narancssárga, rózsaszín
Világító szemüveg 1 db piros, zöld, kék, narancssárga, rózsaszín
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 615 Ft

Világító szemüveg 1 db piros, zöld, kék, narancssárga, rózsaszín

Világító szemüvegek, amelyek minden ünnepségre és partira alkalmasak. A szemüveget bármilyen bárban/klubban vagy akár gyerekzsúron és gyerekzsúron is használhatod. Szemüvegeink nagyon népszerűek a felnőttek és a gyerekek körében. Csak helyezz be két csuklópántot (a szemüveg orrnyeregébe), rögzítsd a szemüveg lábát és kész! Több színt is vásárolhat, hogy színes és eredeti kiegészítőt hozzon létre. TIPP: Ha más kiegészítőket is szeretne a világító szemüveghez, ajánljuk a világító füleket, világító fülbevalókat, éjszakai bulikhoz pedig hasznosak lehetnek a világító szívószálak is. Hozzon létre egy igazán színes, ragyogó bulit, amire szívesen emlékszik majd vissza, és nagyon eredeti fotókat készíthet :) Mennyi ideig maradnak világítva a világító szemüvegek? A válasz egyszerű - akárcsak a világító karkötők. Tehát körülbelül 6-8 óra, a környezeti hőmérséklettől és a környezettől függően. Ha egy igazán exkluzív partikellékre vágysz kedvező áron, akkor az izzó szemüveg a megfelelő választás számodra! FIGYELMEZTETÉS Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Csak felnőtt felügyelete mellett használható.

Szín Piros, Kék, Zöld
A termék listázva van: Vicces játékok, kiegészítők
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 12. 09.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 12. 09.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 12. 09.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk