AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Baby Daisy/ Blossom & Primula (Kis virág kiszúró)

  0x
  3 130 Ft 2 585 Ft ÁFA nélkül
  Baby Daisy/ Blossom & Primula (Kis virág kiszúró)
  Baby Daisy/ Blossom & Primula (Kis virág kiszúró)
  Elérhetőség: 3 héten belül készleten
  Ár: 3 130 Ft

  Kis virág kiszúró készlet

  A készlet két különböző méretű virágot tartalmaz. Az extrudált alakzatokat konvex alakúra alakíthatja ki egy körbefutó alsó huzal segítségével. Használjon folyékony vagy gél színeket a virágok színezéséhez a modellezés és a bevonat anyagokból. Használjon porfestéket, hogy gyöngyökkel lágy, színes árnyalatot kapjon. A kis lányok süteményeire nem kell ragyogni, így választható színeket választhat a csövekben. A tűk nem szükségszerűen csak formák szúrásához szükségesek. Ezeket csak könnyen bevonták egy bevont tortába vagy cupcakesbe, és csak egy vázlatot hozhatnak létre. Használjon nagyobb formákat a keksz tészta ragasztásához, amelyet ezután a sütés után apró csokoládéval vagy tojásfehér jegesedéssel ellátott tasakzsákokkal lehet díszíteni. A kekszen a marcipánból a varrott virágformákat ugyanolyan ütéssel ragaszthatja, amennyit a tésztát vágott. Nagyon eredeti sütiket kapsz gyerekeknek. Használjon ehető ragasztót, királyi mázot, házi tojás feltöltést, szirupot vagy csokoládét ragasztáshoz.

  Mini virágok halmaza. 10db csomagban.

  Súly (brutto) 23 g
  Anyag Műanyag
  A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk