Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Dugattyú kiszúró - Gerbera (56mm)

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 5 015 Ft
  AKCIÓ -43%
  2 845 Ft 2 350 Ft ÁFA nélkül
  Dugattyú kiszúró - Gerbera (56mm)
  Dugattyú kiszúró - Gerbera (56mm)
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 845 Ft 5 015 Ft -43%

  Dugattyú kiszúró - Gerbera (56mm)

  Rugós dugattyú. Használat: vágja a kívánt alakot a dugattyún lévő vágó szerint. Ezután nyomja meg a dugattyút a szerkezet feliratozásához. A dugattyú további összenyomása felszabadítja a dugattyúból kialakult alakot.
  Méretek: 5,6 cm
  Anyag: műanyag

  Súly (brutto) 42 g
  Nettó súly 40 g
  A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Dugattyú kiszúró - Gerbera (56mm)

  Dugattyú kiszúró - Gerbera …

  5 545 Ft
  Spórolt 3 970 Ft
  Dugattyú kiszúró - Gerbera (56mm)

  Dugattyú kiszúró - Gerbera …

  8 345 Ft
  Spórolt 3 955 Ft

  Hasonló termék

  2 700 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk