Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró forma - Ötlevelű virág

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 05. 30. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
11 650 Ft 9 630 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró forma - Ötlevelű virág
Kiszúró forma - Ötlevelű virág
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 11 650 Ft

Ismét egy dupla virág szilikonból és egy fém lyukasztóból. Az eljárás a következő: vágja ki a vékonyra hengerelt modellezőanyagot (gyorsan száradó), és helyezze az egyik szilikonformára, a másik formát nyomkodja meg, hogy a virág kétoldali erezettsége és hajlítása megvalósuljon. A könnyebb elkészíthetőség érdekében ismét óvatosan törölje át a formát egy finom porcukorba (keményítőbe stb.) mártott ecsettel; a formában nem maradhat pormaradvány. Hagyja a préselt virágot - vagy esetleg a préselt virágot - a formában kissé kihűlni, majd vegye ki, és tegye a formába száradni. Természetesen használhatsz színes fondantot vagy akár alap fehér fondantot is. A színes porfestékkel, a fehér porfestékkel, filctollal stb. színezhető. Mennyiség - készlet, méret dia.40mm

 

Súly (brutto) 30 g
Nettó súly 30 g
A termék listázva van: Akció Virágok és növények
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 05. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk