Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rózsaszirom/kör alakú virág kiszúró forma készlet 30, 35, 45 és 50 mm

Rakráron van > 5 darab Szerdán 02. 28. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
8 035 Ft 6 640 Ft ÁFA nélkül
Rózsaszirom/kör alakú virág kiszúró forma készlet 30, 35, 45 és 50 mm
Rózsaszirom/kör alakú virág kiszúró forma készlet 30, 35, 45 és 50 mm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 8 035 Ft

Szirom alakú kiszúró forma készlet.

A kiszúró forma készlet különböző méretű virágokat tartalmaz, amelyek egyes rétegekben összeállítva rózsavirágot alkotnak. A virágok kiszúrásához használjon Tylo porral megerősített modellező- vagy bevonóanyagokat. A modellező csont kerek hegyével készítsen mélyedést és gyűrődést minden egyes sziromsziromba. Ezt a szerszámot használhatja a szirmok széleinek elvékonyítására is. A kisebb módosításokhoz használjon egy hosszú pálcát, hogy a szirmokat a kívánt formára emelje és ellapítsa. A rózsáknak gyöngyházfényű hatást adhatsz, ha porított gyöngyházfényű színeket használsz. A csillogást úgy is növelheti, ha messziről lefújja őket egy sprayfestékkel, például ezüstszínű festékkel.


4 darabos kiszúró készlet - 30 mm + 35 mm + 45 mm + 50 mm.

 

Súly (brutto) 40 g
A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk Virágok és növények
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 02. 28.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 02. 28.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 02. 28.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk