Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Agar 800 - 1 kg

Utolsó a raktárba Előnyös csomag
Rakráron van 1 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Ár kis csomagban 28 000 Ft
Vásárlással spórolt 8 465 Ft (–30%)
19 535 Ft 16 985 Ft ÁFA nélkül
Agar 800 - 1 kg
Agar 800 - 1 kg
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 19 535 Ft

Ez a zselésítő anyag semleges ízű és színű tengeri moszatból készül. Használja gyümölcslevek, zöldséglevesek, ízesített vizek stb. zselésítéséhez saját igényei szerint. A munka egyszerű - az általunk kínált agartípus 1 liter folyadékra 8 g készítményt tartalmaz, ezt feloldjuk hideg oldatban, amelyet felforralunk. Miután a hab megemelkedett, tegyük félre, és hagyjuk megfelelően kihűlni. Öntse rá a gyümölcs- vagy sonkaaszpikot, és hagyja megdermedni. Az eredmény egy ropogós, mégis szilárd kocsonya. (Az adagolás csökkenthető a kocsonya merevségére vonatkozó igényünktől függően). Amit talán nem tudsz: Az agar-agar vasat, kalciumot, jódot és más nyomelemeket tartalmaz. Nagyon hatékonyan csökkenti a koleszterinszintet, és alkalmas a magas vérnyomásban szenvedők számára. Amikor az agar-agar áthalad az emésztőrendszeren, felveszi a régi lerakódásokat és megtisztítja a beleket. Nagy mennyiségben fogyasztva enyhén hashajtó hatású, és nagyon könnyen emészthető. 1000g-ra csomagolva

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
A termék listázva van: Akció Gasztrocsomagolás Zselatinok
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk