Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Agar 850 - 50 g

Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
945 Ft 820 Ft ÁFA nélkül
Agar 850 - 50 g
Agar 850 - 50 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 945 Ft

Ez a gélesítőszer semleges ízű és tengeri moszatú. Használja a gyümölcslevek, a növényi állomány, az ízesített víz stb. A munka egyszerű - az általunk kínált agar típusa 8 g készítmény 1 liter folyadékra vonatkoztatva, ez hideg oldatban oldódik, amit forralunk. A hab kialakulása után álljon le és hagyja megfelelően lehűlni. Vízzel leöncsuk a gyümölcset vagy sonkaborsót, ami megdermed. Törékeny, de szilárd zselét kapunk. 50 g-os csomagolásban (csökkenthetjük az adagolást is, a zselés merevség követelményétől függően). Amit nem tudja: Agar-agar vasat, kalciumot, jódot és más nyomelemeket tartalmaz. Nagyon hatásos a koleszterinszint csökkentésére, és alkalmas nagynyomású emberek számára. Amikor az emésztőrendszeren áthalad az agar-agaron, összegyűjti a régi lerakódásokat és megtisztítja a belső viszkozitásokat. Magas fogyasztás esetén enyhén hashajtó hatása van, és nagyon könnyen emészthető.

na želírování ovocných šťáv, zeleninových vývarů, ochucených vod apod. dle vlastního požadavku. Práce je jednoduchá - námi nabízený typ agaru je v dávkování 8g přípravku na 1 l tekutiny, tento rozpustíme ve studeném roztoku, který uvedeme do varu. Po vzejíti pěny odstavíme a necháme přiměřeně zchladnout. Zaléváme ovoce nebo šunkové aspiky, které necháme do tuhnout. Docílíme křehké a přitom pevné želé. (Dávkování můžeme i snížit, záleží na našem požadavku tuhosti rosolu). 

v chladu a suchu.

Súly (brutto) 50 g
Nettó súly 50 g
A termék listázva van: Zselatinok

Termékösszetétel

mořské řasy, železo, vápník, jód a další stopové prvky.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk