Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tükör bevonat Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg

Előnyös csomag
Szerdán lesz raktáron
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás
Ár kis csomagban 28 365 Ft
Vásárlással spórolt 9 450 Ft (–33%)
18 915 Ft 16 890 Ft ÁFA nélkül
Tükör bevonat Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg
Tükör bevonat Mella Glaze Neutral (Topglanz) 7 kg
Elérhetőség: Szerdán lesz raktáron
Ár: 18 915 Ft

A Topglanz gélképző szer, felhasználásra kész, nem keményedő zselé formájában, amelyet hidegen lehet használni. Kefével vagy késsel a sütemények, gyümölcsök és sütemények felületére kerül. Világos, fényes és könnyen használható. A Topglanz és a Karina és Sanett együttesen egyedülálló mázakat hoznak létre, amelyek nagyon praktikusak és ugyanakkor lenyűgözőek a cukrászati termékek végső befejezésében. Az így előállított felületek fényes, nem törődnek, ugyanakkor stabilak, de nem gumi. Mindig a Karina ízét és színét használják (lásd laza keverék). A csomag súlya 7000 g

 

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
A termék listázva van: Akció Öntetek és mázak Zselatinok
IREKS

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ireks, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk