Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Bevonómassza Pasta di Zucchero Master Martini - 4 kg

Előnyös csomag
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás
Ár kis csomagban 16 135 Ft
Vásárlással spórolt 2 285 Ft (–14%)
13 850 Ft 12 365 Ft ÁFA nélkül
Bevonómassza Pasta di Zucchero Master Martini - 4 kg
Bevonómassza Pasta di Zucchero Master Martini - 4 kg
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 13 850 Ft

Az olasz cukrászműhely újdonsága - extra rugalmas bevonóanyag mind a desszertek bevonásához, mind pedig mindenféle virág készítéséhez, beleértve a drótvirágokat is.


A massza összetétele: cukor, glükózszirup, keményítő, nem hidrogénezett növényi zsírok - pálmazsír, víz, nedvesítőszer E422, sűrítőanyag E466, színezék E171. A gyártó állítása szerint ez a termék gluténmentes, tej- és hidrogénezett zsírmentes. A szállított mennyiség 4x 1 kg, hermetikusan lezárt tartályban. A tömeg stabil, és nagyon egyszerűvé teszi a modellezést - 6 másik szín is kapható.

Tápértékek 100 grammonként:

Energiaérték 391/1653 kcal / kJ

Zsírok 6,0 g

ebből - telített 5,5 g

Szénhidrátok 85,0 g

ebből - cukrok 64,0 g

poliolok, 2,0 g

Rost 0g

Fehérjék 0g

Só 0,07 g

28,0 mg nátrium

0 mg koleszterin

 

Súly (brutto) 4000 g
Nettó súly 4000 g
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Akció Gasztrocsomagolás
Master Martini

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Master Martini, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk