Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Magyar bevonó anyag K2 - 1 kg

Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Laktózmentes
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 02. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 635 Ft 4 135 Ft ÁFA nélkül
Magyar bevonó anyag K2 - 1 kg
Magyar bevonó anyag K2 - 1 kg
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 635 Ft

Magyar K2 fehér bevonat anyag mandula aromával. Ez a kedvenc anyag a gyermekek vagy esküvői torta készítéséhez.

K2 magyar bevonó anyag


A könnyen formázható fehér K2 alkalmas sütemények bevonására, dekoratív formák (betűk, virágok, díszek) faragására és figurák modellezésére. Nemcsak süteményeket, hanem cupcakeket is bevonhat, és a tetején apró díszítéseket hozhat létre. Ragasztjuk ehető ragasztóval, királyi mázzal, vagy készíthetünk saját rögzítőanyagot tojásfehérjéből, porcukorból és egy csepp vízből. Az anyag könnyen színezhető, lehetőleg gélfestékekkel. Festés után tekerje be az anyagot az élelmiszer-fóliába és hagyja állni kb. 15-30 percig, az mennyiség függvényében.

Az anyag kezelése előtt a rugalmasság elérése érdekében alaposan meg kell dolgozni az anyagot a kezében. Ezután gördítsen egy sima szőnyegen egy nagy lapra, ez egy szilikon szőnyeg megfelelő. Gördülés közben megszórjuk a tányért porcukorral, hogy megakadályozzuk. Ha a tömeg túl melegszik, meglágyul, és hagyja egy ideig szobahőmérsékleten (vagy egy ideig a hűtőszekrényben) állni, hogy még merevebbé váljon. Ezen idő alatt tartsa a fóliát szorosan az élelmiszer-fóliába csomagolva.

 

Bevont torták
A sütemény beborításakor tekercselje meg a kb. 0,3–0,5 cm vastag alapra. Ez a lefedettség nagysága sima hatást eredményez áttetsző alkatrészek nélkül. Tekerje a lemezt elég nagyra, hogy egyszerre lefedje a sütemény tetejét és oldalát. A lemez szállításakor segítsen egy hosszú csőben, amelyen megfordítja az enyhén cukorral bevont anyaglapot. Ha van egy speciális hosszú henger a marcipánhoz és a kárpitozáshoz otthon, akkor az is hasznos. Helyezze a tányért a sütemény tetejére, és engedje le a többi masszát a szélein. Vágja le a felesleges alkatrészeket, amelyek akadályozzák a kezelést, de vigyázzon, nehogy a tömeget annyira vágja le, hogy ne hagyja elfedni az oldalát. A bevonáshoz használjon sima műanyag simítóval - vasalóval, hogy simítsa a tömeget fentről lefelé. Folytassa úgy, hogy a lemezt csak a süteményhez nyomja, de ne húzza le élesen. Ez széttépheti az anyagot és elkerülheti a buborékokat. Ha még mindig el kell készítenie, csak csavarja össze, átszúrja és újra simítsa egy édesipari vasalóval. Amikor az egész torta egészen az alsó szélig van bevonva, a tömeg maradványait körülbelül 1 cm átfedés eléréséig vágja le, ezeket az átfedéseket vas vagy tészta simítóval "nyomja" a torta alá.

A fennmaradó tömeg felhasználható tovább. Ha kemény, adjunk hozzá némi vizet. Ha nem azonnal dolgozik az anyaggal, akkor 1-2 hétig szorosan csomagolva van az élelmiszer-fóliába. Vigyázzon, nehogy levegő kerüljön az anyagra, mert az megkeményedik.

Bevont cupcakes

Készítse elő a cupcake felületét a bevonásra - vigye fel ganache-t. Készítse elő az anyagot a kezébe, és tekerje rá kb. 0,35 cm vastag lapra. A tányért meghintheti porcukorral, de csak a kukoricát keményítse meg a felülettel. Vágjuk le a kerekeket, amelyek kissé meghaladják a cupcake felső oldalának átmérőjét. Sima élek. Nyomja meg a gomb közepét a függöny közepén, és egy keményebb fóliával (irodai papír ing) finoman simítsa be a széleit. A nagyobb hatás elérése érdekében kefe segítségével pormentesítheti gyöngyporral.

 

Súly: 1 kg

 

Példák K2-vel bevont torták


Köszönjük, hogy elküldte ügyfelünk Vera.

Még ezeket a tortákat is beborítottuk a magyar K2 tömeggel, megrendelőnk, Diana Kačmar engedélyével közzétesszük őket.

 

 

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Szín Fehér
Származási ország Magyarország
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Esküvő

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1853 kJ
Energiaérték 438.9 kcal
Teljes zsírtartalom 9.93 g
- ebből telített zsírsavak 8.94 g
Szénhidrátok 87.29 g
- ebből cukok 64.2 g
Fehérje <0,10 g
Rost <0,40 g
0.00825 g

Termékösszetétel

Porcukor, glükózcukor, növényi zsír, víz, mandula aroma, agar-agar E406, festék E171, tartósítószer E202.

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Laktózmentes (Lactose free)
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 02. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Magyar bevonó anyag K2 - 1 kg

Magyar bevonó anyag K2 - 1 kg

6 415 Ft
Magyar bevonó anyag K2 - 1 kg

Magyar bevonó anyag K2 - 1 kg

6 215 Ft

Hasonló termék

18 915 Ft
35 685 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk