Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Roll Decor bevonó anyag 7,5 kg

  Felhatalmazott eladó Előnyös csomag
  Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot
  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 16 715 Ft
  Vásárlással spórolt 3 230 Ft (–19%)
  13 485 Ft 11 725 Ft ÁFA nélkül

  Rugalmas bevonó  Roll decor anyag 7,5 kg

  A Roll Decor sokoldalú alkalmazás. Nagy rugalmasságának köszönhetően alkalmas nagy, masszív sütemények bevonására. A hófehér szín elegáns hatást kölcsönöz. A felület sima, puha és sima. Kiváló lesz az esküvői tortáknál és más ünnepi tortáknál, díszekkel, például virágokkal, gyöngyökkel, szalagokkal, gyémántokkal vagy más díszekkel. Különleges csontokat használhat érdekes hatásokhoz.

  A vékony formázó anyag tömörítéséhez Tylo port használhat. A sütemény bevonása előtt tekercseljünk egy 0,3–0,5 cm vastag szelet. Amikor átviszi a tortára, segítsen egy hosszú csövön, hogy becsavarja a lemezt. Használjon simítókat és simítókat a sütemény simításához. A porok érdekes effektusok létrehozására használhatók, ecsettel emeli ki a torta és a dekorációk különféle területeit. Az anyag szilárd, de nem szárad ki, és megőrzi a rugalmasságot a hűtőszekrényben.

  Kiválóan elfogadja az ízeket és aromákat, így javítható a semleges aroma. Az anyag könnyen színezhető ételfestékekkel. Az anyagot tortadekorációk készítésére is használják. Az anyagból kivághat formákat, csipkét, virágokat. Különböző karaktereket modellezhet. Az anyag tömörítéséhez nagyobb formák modellezéséhez dolgozzon porcukorral.

  Különleges anyag a cukrászati ​​termékek bevonására. A Roll Decor jegesedést könnyű megmunkálni, mivel műanyag, könnyen gördülő és nem reped bevonáskor. Ellenáll a hűtőszekrény nedves környezetének, és nem jut le a termékből. Hófehér színének köszönhetően esküvői tortákhoz is alkalmas. Színezéssel nagyon szép telített színeket kapunk. Csomagolva 7,5 kg.

  Konzisztenciája hasonló a népszerű K2 tömeghez, nagyon alkalmas patchworkhez, bevonathoz, lassan szárad, nemkeményedik, mint más tömegek. A bevonás során nincs szükség utántöltésre, bevonásra és szakításra. Ragacsos, tehát a munka során figyelembe kell venni. Finom porcukor vagy keményítőliszt adható hozzá a sűrűsödő vagy a modellekhez és a virágokhoz. Semlegesbb íze van, javasoljuk, hogy ízesítsen néhány kínált aromát.

  Vigyen fel kb. 21 - 23 ° C-ra. C.

  Tárolás: száraz és tiszta helyiségekben, jól szellőző, 1 - 20 ° C hőmérsékleten

  Allergének: Gluténtartalmú gabonafélék

   

  v suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota 1 - 20 °C

  Súly (brutto) 7500 g
  Nettó súly 7500 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Modelező és bevonó anyagok (fondant), Nyersanyagok, Gasztrocsomagolás

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1760 kJ
  Energiaérték 421 kcal
  Teljes zsírtartalom 9,5 g
  - ebből telített zsírsavak 6,9 g
  Szénhidrátok 83 g
  - ebből cukok 61,6 g

  Termékösszetétel

  Összetevők: Cukor, glükózszirup, búzakeményítő, növényi zsír (pálma), növényi olaj (napraforgó), víz, E171 szín, E415 merevítő, aroma

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes)
  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Roll Decor bevonó anyag 7,5 kg

  Roll Decor bevonó anyag 7,5 kg

  14 415 Ft
  Roll Decor bevonó anyag 7,5 kg

  Roll Decor bevonó anyag 7,5 kg

  14 730 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk