Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Roll Decor bevonóanyag 2,5 kg

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba Előnyös csomag
Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot
Rakráron van 1 darab Kedden 07. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás
Ár kis csomagban 8 835 Ft
Vásárlással spórolt 700 Ft (–8%)
8 135 Ft 7 260 Ft ÁFA nélkül
Roll Decor bevonóanyag 2,5 kg
Roll Decor bevonóanyag 2,5 kg
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 8 135 Ft

Rugalmas bevonatú Roll Decor bevonat anyaga 2,5 kg

A Holland Roll Decor süteményanyag előnye a sokoldalúság. Nagy rugalmasságának köszönhetően alkalmas nagy, masszív sütemények bevonására. A hófehér szín elegáns hatást kölcsönöz. A felület sima, puha és sima. Kiváló lesz az esküvői torták és más ünnepi torták díszekkel, például virágokkal, gyöngyökkel, szalagokkal, gyémántokkal vagy más díszekkel. Különleges csontokat használhat érdekes hatásokhoz. A vékony formázó anyag tömörítéséhez Tylo port használhat.

A sütemény bevonása előtt tekercseljünk egy 0,3–0,5 cm vastag szelet. Amikor átviszi a tortára, segítsen egy hosszú csövön, hogy becsavarja a lemezt. Használjon simítókat és simítókat a sütemény simításához. A porok érdekes effektusok létrehozására használhatók, ecsettel emeli ki a torta és a dekorációk különféle területeit.

Az anyag szilárd, de nem szárad ki, és megőrzi a rugalmasságot a hűtőszekrényben. Kiválóan elfogadja az ízeket és aromákat, így javítható a semleges aroma. Az anyag könnyen színezhető ételfestékekkel. Az anyagot tortadekorációk készítésére is használják. Az anyagból kivághat formákat, csipkét, virágokat. Különböző karaktereket modellezhet. Az anyag tömörítéséhez nagyobb formák modellezéséhez dolgozzon porcukorral.

Különleges anyag a cukrászati ​​termékek bevonására. A Roll Decor jegesedést könnyű megmunkálni, mivel műanyag, könnyen gördülő és nem reped bevonáskor. Ellenáll a hűtőszekrény nedves környezetének, és nem jut le a termékből. Hófehér színének köszönhetően esküvői tortákhoz is alkalmas. Színezéssel nagyon szép telített színeket kapunk. Csomagolva 2,5 kg.

Konzisztenciája hasonló a népszerű K2 tömeghez, nagyon alkalmas patchworkhez, bevonathoz, lassan szárad, nemkeményedik, mint más tömegek. A bevonás során nincs szükség utántöltésre, bevonásra és szakításra. Ragacsos, tehát a munka során figyelembe kell venni. Finom porcukor vagy keményítőliszt adható hozzá a sűrűsödő vagy a modellekhez és a virágokhoz. Semlegesbb íze van, javasoljuk, hogy ízesítsen néhány kínált aromát.

Vigyen fel kb. 21 - 23 ° C-ra. C.

 

Allergének: Gluténtartalmú gabonafélék

 

száraz és tiszta helyiségekben, jól szellőztetve, 1 - 20 ° C hőmérsékleten

Súly (brutto) 2500 g
Nettó súly 2500 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Akció Cukrászati eszközök

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1760 kJ
Energiaérték 421 kcal
Teljes zsírtartalom 9.5 g
- ebből telített zsírsavak 6.9 g
Szénhidrátok 83 g
- ebből cukok 61.6 g

Termékösszetétel

Cukor, glükózszirup, búzakeményítő, növényi zsír (pálma), növényi olaj (napraforgó), víz, E171 szín, E415 merevítő, aroma

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes)
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Roll Decor bevonóanyag 2,5 kg

Roll Decor bevonóanyag 2,5 kg

9 715 Ft
Roll Decor bevonóanyag 2,5 kg

Roll Decor bevonóanyag 2,5 kg

9 915 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk