Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető fix narancssárga egyszerű

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 415 Ft 1 170 Ft ÁFA nélkül
Ehető fix narancssárga egyszerű
Ehető fix narancssárga egyszerű
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 415 Ft

Narancssárga fix kis sütemények, cupcakes és egyéb desszertek részleteinek rajzolására.

Orange fixa hasznos, hogy bemutassa az apró részletek sütemények, cupcakes és egyéb desszertek. Tökéletesen tapad a bevonó és modellező anyagokhoz. A macaroons és a mézeskalácsok fehér mázzal borított feliratokat vagy kis díszítéseket rajzolhatnak. Narancs, gyümölcsöket, színes ruhákat rajzolhat karakterekhez, de különböző díszeket és csipkéket is. A napot narancssárga színekkel és más motívumokkal festheti vidám gyerekekre és felnőttekre.

Megnyitás után javasoljuk, hogy a hűtőszekrényben tartsa.

Súly (brutto) 12 g
Nettó súly 15 g
Szín Barack, Narancssárga
A termék listázva van: Egyoldalas ehető fixek
FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Ehető fix narancssárga egyszerű

Ehető fix narancssárga…

7 885 Ft
Spórolt 1 030 Ft
Ehető fix narancssárga egyszerű

Ehető fix narancssárga…

3 030 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk