Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető Pókember papír akcióban 20 cm

Rakráron van 2 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 100 Ft 1 825 Ft ÁFA nélkül
Ehető Pókember papír akcióban 20 cm
Ehető Pókember papír akcióban 20 cm
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 2 100 Ft

Ehető Pókember papír akcióban 20 cm

Abszolút leggyorsabb torta dekoráció - ragasztva az ehető papírcél krémes felületéhez nyomtatással. A céltábla átmérője 20 cm. A legjobb alkalmazás az, ha krémfelületre helyezzük, és krémszegéllyel (kerettel) díszítjük a célt, ha rendelkezésre áll semleges gél, így a krémszegély felhordása előtti felhordáskor nem csak fényes felületet fog elérni hanem a színek fokozását is. A papír is nedves lesz. Ha a célt a csokoládé felületére is ragasztani szeretné, javasoljuk, hogy a hátoldalát vagy finom lekvárral, vagy ismét azzal a színtelen géllel vonja be a csokoládé felületéhez.

Méret - átmérő: 20 cm

A csomagban lévő darabok száma: 1 db

 

Súly (brutto) 7 g
A termék listázva van: Ehető papír
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk