Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fondant ehető torta papír focipálya 20cm

Rakráron van > 5 darab Szerdán 10. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 100 Ft 1 825 Ft ÁFA nélkül
Fondant ehető torta papír focipálya 20cm
Fondant ehető torta papír focipálya 20cm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 100 Ft

Fondant ehető torta papír focipálya 20cm

Fondant lap egyszerű és gyors tortadíszítéshez. Kiváló minőségű alapanyagok és élelmiszeripari színezékek felhasználásával készül. A fondant lapot a kész tortára helyezzük, amelyet cukorral, marcipánnal vagy csokoládéval vonunk be. A fondant lap nem kerülhet semmi nedvesre, például lekvárra, túróra, pudingporra stb. A fondant lapos tortát sem ajánlott a hűtőszekrénybe tenni - a fondant lap átnedvesedhet és összegömbölyödhet, vagy elkezdhet folyni (mint a bevonat). Csak hagyd a fondant lapos tortát egy hűvösebb helyiségben.

Vegye ki a fondant lapot a csomagolásból, óvatosan távolítsa el a vékony átlátszó fóliát az aljáról, most helyezze a fondant lapot a már előkészített tortára. Díszítse fel a tortát. Vigyázzunk, hogy a fondant lapra ne vigyünk fel semmilyen zselét, mint az ehető papírra. A fondant lapnak gyönyörű színei vannak, amelyeket már nem kell semmivel sem hangsúlyozni. Ha a fondant levél a torta szélére kerül, akkor egy csepp alkohollal (csak az alulról felhordva) ragaszthatjuk le - az alkohol nem kerülhet a kép elejére - a motívum megolvadna.

 

 

Nettó súly 45 g
A termék listázva van: Ehető papír Fiú torták Futbal - foci

Termékösszetétel

Összetevők: víz, módosított kukoricakeményítő, cukor, glükóz, kókuszolaj, E422, stabilizátorok E460i, E414, E415, dextróz, E435, E471, E491, szójalecitin, aroma, tartósítószerek, E330, E202, színezék E133, E151, E155, E162, E171, gluténmentes, napraforgóolaj.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 10. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk