Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Vidám baglyok - dekoráció ehető papírból

Rakráron van > 5 darab Hétfőn 07. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 235 Ft 1 100 Ft ÁFA nélkül
Vidám baglyok - dekoráció ehető papírból
Vidám baglyok - dekoráció ehető papírból
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 235 Ft

Ehető dekorációk baglyok formájában.

Ehető papírból készült kártyák vidám baglyok motívummal. Az egyes minták könnyen lehúzhatók a kártyáról. Alkalmas muffinok, sütemények és egyéb cukrászati termékek díszítésére.

A dekorációkat pékáruknál, cukrászsüteményeknél és egyéb termékeknél lehet alkalmazni. Könnyen megtapadnak bármilyen nedves (vízzel bevont) felületen. Száraz felületre történő felvitelhez elég megnedvesíteni, és enyhén megnyomni a dekoráció alját. A díszítések a termékkel együtt süthetők, ami a sütőipari termékek esetében a legelterjedtebb módszer.

Egy speciális ehető papír géllel díszítéseket lehet felvinni a süteményekre. Ha vékony rétegben felviszi a dekoráció felületére, kihangsúlyozza annak színét, és fényes hatást ér el. A cukorgélt vékony rétegben, egyenletesen kenje fel a dekoráció felületére egy kenőkés segítségével.

Győződjön meg róla, hogy kezei szárazak, amikor az ehető dekorációval dolgozik.

Méret: 103×145 mm

Száraz helyen, lezárt zacskóban tárolja, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.

Az étkezési papír összetevői: a standard fehér étkezési papír burgonyakeményítőt, vizet és olívaolajat tartalmaz. Krémes állagát karamellizált cukor hozzáadásávál érik el, természetes bézs színű és semleges ízű.

A nyomtatott dekorációk esetében a színezőanyagok összetétele: nedvesítőszer: glicerin E422; színezőanyag: brilliáns fekete BN E151, azorubin E122*, brilliáns kék FCF E133, tartrazin E102*; Oldószer: propilénglikol E1520; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav E330.

* hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét - a módosított 1333/2008/EK rendelet szerint.
A segédanyagok nem kell hogy szerepeljenek a termék címkéjén.

 

A termék listázva van: Ehető papír
breAd. & edible

Společnost breAd. & edible vyrábí širokou škálu jedlých oplatkových dekorací. Na stránkách Světa cukrářů najdete velkou šíři jejich sortimentu za skvělé ceny. Vyberte si z nabídky potištěných jedlých papírů a dekorací na vaše dorty, zákusky a další pečené dobroty- V případě zájmu o další výrobky této značky, jež nemáme aktuálně na webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk