Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető csillámpor italokhoz - bronz - Bronze Brew Glitter® - 4 g

Felhatalmazott eladó
Nem tartalmaz tartósítószereket Lisztmentes termék Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Laktózmentes Csökkentett cukortartalmú (Low Sugar) Kóser
Rakráron van > 5 darab Szerdán 06. 26. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 150 Ft 5 085 Ft ÁFA nélkül
Ehető csillámpor italokhoz - bronz - Bronze Brew Glitter® - 4 g
Ehető csillámpor italokhoz - bronz - Bronze Brew Glitter® - 4 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 150 Ft

Ehető csillámok sörhöz, borhoz, pezsgőhöz, alkoholos koktélokhoz és más italokhoz exkluzív kivitelben. Készítsen fényűző csillámos lávabort vagy gyöngyöző koktélt.

A csillámpelyhek nemcsak élelmiszerek díszítésére alkalmasak, hanem kifejezetten az alkoholos italokban való alkalmazásra készültek. A Brew Glitters ehető csillámpor alapú ehető gyöngypelyhek megfelelnek az élelmiszeripari előírásoknak. Az egyes színek pontos összetevői a mellékelt termékleírásban és a termék részleteiben a https://www.cukraszvilag.hu  oldalon találhatók.

A Brew Glitter® folyadékokban használva gyönyörűen csillogó örvénylést mutat, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a folyadéknak. Készítsen saját gyöngyöző pezsgőt vagy lávabort. Csaposok, nyűgözzétek le vendégeiteket fényűző és örvénylő szuper koktélokkal.

Minden egyes egyedi színt úgy terveztek, hogy kifejezetten kiemelje az italok színváltozatait, exkluzív és igazán látványos megjelenesét kölcsönözve azoknak. A Brew Glitter nem oldódik fel az italban, és leülepszik az ital aljára, ha hosszabb ideig mozdulatlanul hagyjuk. A nagyobb hatás érdekében ezért felszolgálás előtt mozgassa meg az italt. Egyszerűen keverje össze, szolgálja fel és nézze, ahogy a vendégek csodálkoznak!

Adagolás: 4 g csillám elegendő kb.:

  • 20 koktélhoz
  • 20 pohár borhoz
  • 8 doboz sörhöz
  • 3 üveg borhoz
  • 6 korsó sörhöz
  • 33 feles whiskyhez

A gyöngyházfényű csillám biztonságosan használható színező adalékanyagként legfeljebb 1,25%-os mennyiségben élelmiszerekben és 0,07%-os mennyiségben alkoholos italokban, gabonafélékben, cukorkákban/bevonatokban, zselatinos desszertekben, kemény/lágy bonbonokban (beleértve a cukorkákat), likőrökben, sörben, borban és koktélokban. Alkalmas továbbá koktélkeverékekhez és egyéb keverékekhez, mint például Margarita, Bloody Mary és Daiquiri, kivéve a tojáslikőrt, a tonikot és azokat az italokat, amelyeket általában hozzáadott alkohol nélkül fogyasztunk (pl. gyümölcslevek, gyümölcslé italok és üdítők).

Megfelel az 1881/2006/EK, 1333/2008/EK és 231/2012/EK bizottsági rendeletek szerinti élelmiszer-előírásoknak és tisztasági kritériumoknak.

TÁROLÁS: Szorosan lezárt edényekben, hűvös, száraz és sötét helyen tárolja.
TÁROLÁS: A gyártástól számítva legalább 60 hónap.
ALLERGÉNEK: Ez a termék nem tartalmaz fő élelmiszer-allergéneket, GMO-mentes.


A karmint (kochineal kivonatot) tartalmazó termékek kivételével az összes BrewGlitter élelmiszer-termék alkalmas vegán és / vagy vegetáriánus étrendre.

Nagykereskedelmi vásárlás és nagyobb kiszerelés (50 g, 450 g, 1 kg) esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Súly (brutto) 18 g
Nettó súly 4 g
Party témája Silvestr, Esküvő, Szív - Valentin-nap, Üzleti célokra, Csillagok, Bál, Világegyetem, Legénybúcsú, Disco, Hudební párty
Szín Bronz
A termék listázva van: Dekoratív csillogás és festék Italok csillogása

Termékösszetétel

Csillám alapú gyöngyházfényű pigmentek, glükóz, színezékek: E102, E110, E129, E132

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Tartósítószerek nélkül, Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Laktózmentes (Lactose free), Alacsony (Low Sugar) vagy cukormentes, Alkalmas vegánok számára, Kóser (kosher)
Brew Glitter

A Brew Glitter® az eredeti ehető csillámpor sörökhöz, koktélokhoz, borokhoz, pezsgőkhöz, szeszes italokhoz, likőrökhöz, desszertekhez, energiaitalokhoz és még sok máshoz! Az egyetlen ehető csillámpor, amely vegán, laktózmentes, gluténmentes és diómentes, nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket, kóser és halal tanúsítvánnyal rendelkezik, és kizárólag az FDA - U.S. Food and Drug Administration - FDA-nak megfelelő összetevőket használ. A Brew Glitter® a Bakell, a világ egyik legnagyobb édességgyártó vállalatának része.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk