Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fűszerezés paszta Pisztácia 1 kg (Compound pistacie)

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
7 930 Ft 6 555 Ft ÁFA nélkül
Fűszerezés paszta Pisztácia 1 kg (Compound pistacie)
Fűszerezés paszta Pisztácia 1 kg (Compound pistacie)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 7 930 Ft

Sűrített pisztácia-ízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére.

Sűrített pisztácia-ízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. A pisztácia ízesítő krémeket cupcakes, szeletek, sütemények és tekercsekkel lehet díszíteni. Krémes könnyű krémek elkészítésére is alkalmas, gyümölcsökkel, diófélékkel és ostyákkal. A tésztát keverheti különféle tésztákba is. A pisztácia íze csokoládé, málna, eper és más ízekhez alkalmas.

Aroma, különösen alkalmas mindenféle élelmiszer-tömeg (tészták, tejszínhab, pudingok stb.) Ízesítésére. Használat: a tömeg teljes tömegének 3-5% -a.

Paszta koncentrált keverék töltelékek, krémek vagy cukrászsütemények ízesítésére, természetes alapon előállítva, a fajok nagy variabilitása.
1000 g tömeg (tejszínhab, tejszín, tejszínhab, stb.), 40-60 g Compound. A compound tökéletesen keverjük össze az anyaggal.

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Íz (aroma) Pisztácia
Szín Zöld
A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Összetevők és fűszerek, Fagylaltok

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1293 kJ
Energiaérték 309 kcal
Teljes zsírtartalom 5 g
- ebből telített zsírsavak 0.8 g
Szénhidrátok 55.5 g
- ebből cukok 52.2 g
Fehérje 2 g
Rost 1 g
0.2 g

Termékösszetétel

Cukor, víz, glükózszirup, pisztácia (10%), alkohol, ízesített részek (ízesített készítmény, természetes ízesítő anyagok, ízesített anyagok), módosított keményítő E1412, E1520 hordozó, stabilizátorok E415, E412, E420, E472c emulgeálószer, E413 sűrítő, festék E141, E100

Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Hasonló termék

3 145 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk