Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Koncentrált ehető pirosgél anyagokra és csokoládéra 30 g - Red

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 800 Ft 2 315 Ft ÁFA nélkül
Koncentrált ehető pirosgél anyagokra és csokoládéra 30 g - Red
Koncentrált ehető pirosgél anyagokra és csokoládéra 30 g - Red
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 800 Ft

Egy praktikus tubusban glicerin alapú étkezési piros szín.

Nagy koncentrációjú, vörös színű glicerin alapú színezék, amely bevonóanyagok, marcipán, krémek és csokoládék festésére vagy színes anyag intenzitásának csökkentésére alkalmas. Újra zárható csőbe csomagolva.

200 ° C-ig süthető

Előkészítés: Adjuk hozzá a kívánt színmennyiséget, például egy fondanthoz vagy krémhez, gyúrjuk vagy keverjük össze, amíg a szín nem keveredik. Addig folytassa a gyúrást vagy keverést, amíg meg nem találja a kívánt eredményt.

Összetétel: glicerin, propilénglikol, szín: E124, E129, E122, E104, emulgeálószer: E551.

Tárolás: 15-20 ° C a közvetlen napfénytől.

 

Adja hozzá a kívánt színű mennyiséget, például egy fondanthez vagy krémhez, gyúrja vagy keverje addig, amíg a szín össze nem keveredik. A dagasztást vagy keverést folytassa mindaddig, amíg meg nem kapja a kívánt eredményt.

15 - 20 ° C-on a közvetlen napfénytől.

Súly (brutto) 44 g
Nettó súly 30 g
Szín Piros
A termék listázva van: Csokoládé festékek Koncentrált gél festékek

Termékösszetétel

Glicerin, propilénglikol, színezékek: E124, E129, E122, E104, emulgeálószer: E551. Az E124, E129, E122, E104 hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Hasonló termék

2 365 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk