Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Alapvető fondant tömeg 5 kg - puncs sütemény és képviselőfánk

  Előnyös csomag
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 6 270 Ft
  AKCIÓ -21%
  4 955 Ft 4 310 Ft ÁFA nélkül

  Alapvető fondant tömeg 5 kg-os csomag

  Fehér színű, finom állagú csigakerekek, koszorúk, lyukasztók stb.


  TIPP: Vízfürdőn hevítve folyékonyabbá válik. Adjunk hozzá kb. 50 ml vizet / kg, és keverés közben 40 ° C-ra melegítsük. C. Vízfürdőben történő melegítésre alkalmas. Vegye figyelembe, hogy a hőmérséklet nem haladhatja meg az 50 ° C-ot. C. A hevítésnek folyamatosnak kell lennie, különben a fondant mikrokristály állandósága megsérül.

  Súly: 5 kg

  Gyártva Németországban.

  Súly (brutto) 5000 g
  Nettó súly 5000 g
  Szín Fehér
  Származási ország Csehország
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Modelező és bevonó anyagok (fondant), Nyersanyagok, Gasztrocsomagolás

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1513 kJ
  Energiaérték 356 kcal
  Szénhidrátok 89 g
  - ebből cukok 80 g

  Termékösszetétel

  cukor, glükózszirup, ivóvíz.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 03.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 03.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 03.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Alapvető fondant tömeg 5 kg - puncs sütemény és képviselőfánk

  Alapvető fondant tömeg 5 kg -…

  5 885 Ft
  Spórolt 1 315 Ft
  Alapvető fondant tömeg 5 kg - puncs sütemény és képviselőfánk

  Alapvető fondant tömeg 5 kg -…

  6 200 Ft
  Spórolt 1 315 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk