🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Hengerelt fondant 2,5 kg

  A legtöbb eladott
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 6 190 Ft
  Vásárlással spórolt 1 940 Ft (–31%)
  4 250 Ft 3 695 Ft ÁFA nélkül

  Költséghatékony fondant sütemények és sütemények bevonására egy gazdaságos, 2,5 kg-os csomagban.

  Minden cukrász ismeri a fondant kifejezést - univerzális anyag a bevonathoz és a modellezéshez. Ezért hófehér színű fondantot tartalmazunk desszertek bevonására - súlya 0,5 kg. Kiválóan alkalmas bevonásra és modellezésre. Ízletesen enyhén édes tömeg, erős aromák nélkül. A desszert ízének megmutatása érdekében kezeletlen hagyhatja, vagy mandula aromával ízesítheti. A jó hír - nem nedvesedik meg a hűtőszekrényben, megtartja bársonyos felületét.

  Tároljuk lezárt, légmentesen lezárt tartályban az anyag kiszáradásának megakadályozására 20 ° C-ig.

  Súly: 2,5 kg

  Súly (brutto) 2500 g
  Nettó súly 2500 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Modelező és bevonó anyagok (fondant), Nyersanyagok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1684 kJ
  Energiaérték 398 kcal
  Teljes zsírtartalom 6,4 g
  - ebből telített zsírsavak 2,8 g
  Szénhidrátok 86,9 g
  - ebből cukok 82,2 g
  > 0,01 g

  Termékösszetétel

  Cukor, növényi olaj, glükózszirup, E420 és 422 nedvességszabályozó, víz, E413 és 415 stabilizátor, E 270 és 325 savasságszabályozó, E202 tartósítószer.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 08. 19.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 08. 19.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 08. 19.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk