Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Hengerelt fondant 2x2,5kg

Előnyös csomag
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Ár kis csomagban 18 165 Ft
Vásárlással spórolt 135 Ft (–1%)
18 035 Ft 15 680 Ft ÁFA nélkül
Hengerelt fondant 2x2,5kg
Hengerelt fondant 2x2,5kg
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 18 035 Ft

Költséghatékony fondant sütemények és desszertek bevonására.

Minden cukrász ismeri a fondant kifejezést - ez univerzális anyag bevonásra és modellezésre. Ezért tartalmazunk hófehér fondantot a desszertek bevonására - súlya 0,5 kg. Nagyszerű bevonatoláshoz és modellezéshez. Kóstolja meg finoman édes masszát erős aromák nélkül. Hagyhatja módosíthatatlanul, hogy kiemelje a desszert ízét, vagy megkóstolhatja mandulaaromával. Kedvező hír - nem nedves a hűtőszekrényben, megtartja bársonyos felületét.

 

Az anyag kiszáradásának megakadályozása érdekében zárt, légmentesen lezárt tartályban, legfeljebb 20 ° C hőmérsékleten tárolandó.

Súly (brutto) 5000 g
Nettó súly 5000 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Modelező és bevonó anyagok (fondant) Akció Gasztrocsomagolás

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1684 kJ
Energiaérték 398 kcal
Teljes zsírtartalom 6.4 g
- ebből telített zsírsavak 2.8 g
Szénhidrátok 86.9 g
- ebből cukok 82.2 g
> 0,01 g

Termékösszetétel

Cukor, növényi olaj, glükózszirup, nedvességszabályozó E420 és 422, víz, stabilizátor E413 és 415, savasságszabályozó E 270 és 325, tartósítószer E202.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk