Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  White Icing Callebaut 1 kg

  A legtöbb eladott
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  4 000 Ft 3 480 Ft ÁFA nélkül
  White Icing Callebaut 1 kg
  White Icing Callebaut 1 kg
  Dostupnost: Szállítás 7-10 napon belül
  Ár: 4 000 Ft

  A Callebaut White Icing (White Decor Paste) késztermék, amelyet végső feldolgozásra szánnak - modellezésre, corpus bevonásra. Alapszínű sarki fehér, vanília-citrom aromával. A termék nem nedvesedik fel, és tökéletesen alkalmas dísztárgyak készítésére szilikon formákban.

  A népszerű White Icing bevonó anyag tulajdonságainak köszönhetően elnyerte a cukrászok és a cukrászok szívét - egyszerű kivitelezés, tiszta fehér szín, amelyet szükség esetén jól színezhetnek élelmiszer-színezékekkel, és mindenekelőtt az a képesség, hogy a hagyományos hűtőszekrényekben nem fagyos vagy nedves.

  Fehér jegesedés - megbízható anyag cukrászok és szakemberek számára egyaránt
  Kezdő cukrászok számára, akik modellezett agyaggal bevont süteményeket gyártanak, bemutatjuk a népszerű univerzális modellező agyag Fehér jegesedést. Ennek a modellező agyagnak hosszú hagyománya van, és az édesipari szakemberek egész Európában használják. A White Icing a modellező anyagok piacvezetője. Jelenleg White Decor Paste néven kínálják.

  Ennek a modellező agyagnak számos előnye van, amelyeket minden gyártó és a végfelhasználó értékelni fog. A fehér jegesedés elsősorban rugalmas, rugalmas modellező vegyület, amely mindenütt használható. Be kell bevonni az esküvői tortát extra fehér anyaggal? Itt használhatja a sarkfehérjét. A fehér jegesedés nagyon rugalmas, így a hengerelt anyaggal is bevonhatja a gyengébb szilárdság érdekében - itt attól függ, hogy milyen színű a test és feltölti. Ha a test sötét vagy a töltelék sötét, fedje le az oldalát maszkoló fehér krémmel, majd tekerje le a tortát modellező agyaggal. Ezzel a tömeggel - a fehér jegesedéssel - értékelni fogja, hogy a tömeg nem nedvesedik meg a hűtőszekrényben.

  Természetesen a bevonatos tortát még mindig díszítik. A cseh nemzet szokása szerint a legjobb, ha minden dekoráció ehető. A fehér jegesedő modellező agyag is megfelel ezeknek a kritériumoknak. Finom fodrok és csipke készítése nem jelent problémát. A modellezett részletek könnyen modellezhető csontokkal krimpelhetők és finom lyukasztókkal tökéletesíthetők. Ezért előzetesen dolgozhat egy fehér jegesedéssel bevont desszerten - ez főleg azokra a kis dekorációkra vonatkozik, amelyek nem tartalmaznak zsírtartalmat. Röviden: nem probléma a fehér jegesedő virágok, karakterek és apró dekorációk készítésével, amelyeket a befejezéskor használ.

  A leggyakoribb klasszikusok azonban a modellezett virágok. A fehér jegesedés is kiválóan alkalmas ezekre a dekorációkra. Virágvágók és levelek használatakor gyönyörű rózsa, iszap, orchidea, liliom, harang, hibiszkusz, stb. Hajtogatható. Röviden: miközben megtartja az idősorot, az összes lehetséges virágot létrehozza ebből a modellező agyagból. A modellezés kevésbé jártas ügyfelei számára lehetőséget kínálunk olyan szilikon formák megvásárlására is, amelyekben ezt a modellező agyat préselhetjük, és rövid időn belül virág, íjak, figurák és egyéb szükséges ehető dekorációk készíthetők. A virágok természetesen színesek - nem jelent problémát a fehér fehér színű jegesedés. A fehér jegesedés, a krémek és a mázok színezésére széles színválaszték kínál. Választhat mind gél-, mind porfesték közül, és a klasszikus és a gyöngyfényt is. Az utóbbi időben divatos és rajzol a sütemények felületére. Ez a modellező agyag szintén alkalmas erre a dekorációra. A modellező anyag rövid idő alatt kiszárad, létrehozva a szükséges merev, nem zsíros felületet, amelyre ecsettel vagy élelmiszer-jelölővel rajzolhat. A Fehér Jegesedés szárított felülete sikeresen felhasználható sablonok díszítéséhez - a nem kezelt személyek számára: ezek úgynevezett sablonsablonok. A sablonok faragott alakja színek, cukor vagy máz felhasználásával hagyja a modellező agyagot díszítéssel. Ha Ön nem színes modellező anyagok bhakta, és továbbra is ragaszkodik a színhez, akkor lehetősége van dekoráció készítésére White Jeges spray-festékből. Gyengéd permetezőfesték készít egy másik érdekes variációt, a virágok árnyékolva vannak.

  Kínáljuk ezt a modellező agyagot nagyobb csomagokban, 7 kg-os profi felhasználáshoz, és új cukrászokhoz 1 kg-os csomagolásban. A fehér jegesedést a hosszú tartósság jellemzi, tehát akkor is, ha nagy csomagot vásárol, és az anyagot légmentesen záró tartályban tárolja, bármikor kéznél van a fehér jegesedés modellező anyaga.

  A fehér jegesedés lehetővé teszi a kezdők számára is, hogy dolgozzanak a modellező anyagokkal, és lelkesen gondolkodjanak kreativitásukban. Nem minden modellező agyagnak van annyi előnye, mint a fehér jegesedésnek.

  Csomagolás 1 kg

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Modelező és bevonó anyagok (fondant), Modelező anyagok, Nyersanyagok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1631 kJ
  Energiaérték 390 kcal
  Teljes zsírtartalom 4.9 g
  - ebből telített zsírsavak 4 g
  Szénhidrátok 86.1 g
  - ebből cukok 80.2 g
  Fehérje 0.7 g
  0.1 g

  Termékösszetétel

  Cukor, glükózszirup, víz, hidrogénezett növényi zsír, üvegezőfény: E413, növényi olaj, hidratáló: E422, citromsav, vanillin. Mogyorót, mandulat, szóját és tojást tartalmazhat.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  White Icing Callebaut 1 kg

  White Icing Callebaut 1 kg

  5 270 Ft
  White Icing Callebaut 1 kg

  White Icing Callebaut 1 kg

  4 945 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk