Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető porfesték csillámporral - piros Ruby

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 855 Ft 1 535 Ft ÁFA nélkül
Ehető porfesték csillámporral - piros Ruby
Ehető porfesték csillámporral - piros Ruby
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 855 Ft

Élelmiszer minőségű csillámfesték - piros.

Adjon színes részleteket tortáihoz és dekorációihoz a FunCakes FunColours ehető csillámporral. A színes por 100%-ban ehető, és keverhető más FunColours porokkal, hogy gazdagabb vagy finomabb színeket kapjunk. Egyszerűen szórja a port a tortára, vagy használja a cukorvirágok és dekorációk gyönyörű részleteinek hozzáadásához. Keverje össze az ehető csillámport fiatalító alkohollal, hogy ehető színt hozzon létre.

A FunColours by FunCakes termékcsalád kivételes megjelenést és érzést kölcsönöz a süteményeknek. A termékek különböző színek széles választékában kaphatók, 100%-ban ehetőek és könnyen használhatóak.

Összetevők: csomósodásgátló: E555, színezék: E172.

Maximális felhasználható adag: szükséges mennyiség.

Tárolás: 15°C-22°C, sötét helyen tárolni.

Tartalom: 3 g

Súly (brutto) 25 g
Nettó súly 3 g
Szín Piros
A termék listázva van: Poros festékek csillogással, Metalikus ehetó színek
FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk