Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető papír focistáknak - Labdarúgás 20 cm

Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 10. 05. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 385 Ft 2 070 Ft ÁFA nélkül
Ehető papír focistáknak - Labdarúgás 20 cm
Ehető papír focistáknak - Labdarúgás 20 cm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 385 Ft

Ehető papír futball motívummal.

A dekoratív ehető papír feldobja az összes gyermek születésnapi tortát. Egy speciális géllel védi és ragasztja az ehető papírt a bevonatos tortára, ami a színeket is élénkíti, és megakadályozza, hogy a cukormázzal érintkezve megolvadjon.

A papír mind a bevonatos tortákon, mind a fondánnal díszített tortákon kiemelkedik. Ha csillámmal szeretné feldobni a tortát, használjon tubusban lévő csillámfestéket a díszítéshez. A hölgyek számára virágokat, masnikat, szíveket és egyéb formákat használhat a további díszítéshez. A fiúk esetében színes golyókkal, geometriai formákkal, játékokkal és egyéb díszítésekkel díszítheti a tortát.

Tárolja hűvös, száraz helyen.

  • Méret: 20 cm
  • Papír típusa: szabványos ostyapapír - fehér - 0,65 mm.

MEGJEGYZÉS: Az ehető papírok télen törékenyek, mielőtt elkezdenél velük dolgozni, hagyd őket egy ideig szobahőmérsékleten állni, akkor egy kicsit megpuhulnak, és könnyebb lesz velük dolgozni. 

 

Súly (brutto) 20 g
A termék listázva van: Ehető papír Futbal - foci

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1565 kJ
Energiaérték 369 kcal
Teljes zsírtartalom 3 g
- ebből telített zsírsavak 0.5 g
Szénhidrátok 85.6 g
- ebből cukok 0.1 g
breAd. & edible

Společnost breAd. & edible vyrábí širokou škálu jedlých oplatkových dekorací. Na stránkách Světa cukrářů najdete velkou šíři jejich sortimentu za skvělé ceny. Vyberte si z nabídky potištěných jedlých papírů a dekorací na vaše dorty, zákusky a další pečené dobroty- V případě zájmu o další výrobky této značky, jež nemáme aktuálně na webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk