Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

FunCakes nem tapadó olaj spray - 200 ml

Felhatalmazott eladó
Kóser
2 985 Ft 2 595 Ft ÁFA nélkül
FunCakes nem tapadó olaj spray - 200 ml
FunCakes nem tapadó olaj spray - 200 ml
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 2 985 Ft

Növényi olaj spray. Kiválóan alkalmas a forma olajozására, hogy később könnyen leválasztható legyen a tészta.

A FunCakes olaj spray segítségével gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja sütőedényét, tepsijét, gofrisütőjét és más edényeket! A FunCakes olaj spray egy növényi alapú, tapadásmentes olaj spray, amely minden cukrász, pék és szakács számára elengedhetetlen.

Tippünk: A legjobb eredmény érdekében használat előtt alaposan rázza fel. Tartsa a tepsit függőlegesen, és 25-30 cm távolságból egyenletesen permetezze be a tepsit.

Figyelmeztetés: Gyúlékony aeroszolt tartalmaz. A tartály nyomás alatt áll. Hevítve felszakadhat. Tartsa távol gyermekektől. Óvja a hőtől, a forró felületektől, a szikráktól, a nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon, amikor a spray-vel dolgozik. Ne permetezzen nyílt lángra vagy bármilyen más gyújtóforrásra. Ne szúrja át és ne égesse el, még használat után sem. Óvja a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C feletti hőmérsékletnek.

A FunCakes Bake Release Spray hajtóanyaga szén-dioxid (E-290), és teljes mértékben megfelel a hajtóanyagok használatára vonatkozó európai rendeletnek (EU-1333-2008), ezért mindennapi használatra alkalmas.

Tartalom: 200 ml

 

Súly (brutto) 184 g
Nettó súly 200 g
Térfogata 200 ml
A termék listázva van: Olajak és zsírok

Termékösszetétel

Növényi olaj (repce, pálma), etanol, emulgeálószer: E322 (szója), hajtóanyag: E290.

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Kóser (kosher)
FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 19.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 19.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 19.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk