Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Élelmiszer-színezék csokoládébarna - 250 g

Csokoládébarna festék bevonó- és modellezőanyagok színezésére, valamint ezen anyagok sima felületére történő rajzoláshoz.

Részletes termékleírás
Előnyös csomag
Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot
Rakráron van 2 darab Kedden 12. 06. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
9 515 Ft 7 865 Ft ÁFA nélkül
Élelmiszer-színezék csokoládébarna - 250 g
Élelmiszer-színezék csokoládébarna - 250 g
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 9 515 Ft

Csokoládébarna festék bevonó- és modellezőanyagok színezésére, valamint ezen anyagok sima felületére történő rajzoláshoz.

A csokoládébarna színezék használható bevonó- és modellezőanyagok színezésére, valamint ezen anyagok sima felületére történő rajzoláshoz. Díszítésre szánt krémeket is színezhet. Ha a színt bevonó- és modellezőanyagokba dolgozza be, a port kissé hígítsa fel néhány csepp vízzel. A nagyobb sűrűség és rugalmasság érdekében használhat Tylo port. A kész masszát szorosan élelmiszerfóliába csomagolva hagyja pihenni, hogy ne juthasson hozzá levegő. A díszítéshez a festéket egy kis alkohollal lehet keverni. Használjon ecsetet a kívánt vonalak felviteléhez. Hagyja száradni néhány órán át. Ez a festék alkalmas dekorációhoz, autók, 3D-s figurák öltözékének elkészítéséhez, süteményeken és egyéb dekorációkon lévő motívumok kiemeléséhez.

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
Szín Barna
A termék listázva van: Por festékek csillogás nélkül Por élelmiszer festékek nagy csomagolás-ban

Termékösszetétel

Hordozó: nátrium-szulfát (E514), színezékek: E110 Yellow SY, E151 Brilliant Black BN, E102 Tartrazin, E122 Azorubin. A termék nem tartalmaz géntechnológiával módosított szervezeteket, nem géntechnológiával módosított nyersanyagokból készült, és a belőle készült termékeken nem kell ezt feltüntetni (az 1829/2003/EK és az 1830/2003/EK rendelet szerint).

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes)
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 12. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Élelmiszer-színezék csokoládébarna - 250 g

Élelmiszer-színezék…

11 335 Ft
Élelmiszer-színezék csokoládébarna - 250 g

Élelmiszer-színezék…

15 635 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk